COSTRATEGIST je konsalting agencija koja svojim klijentima omogućava posao i zaradu od kuće.

Agencija u svojoj ponudi ima 6 paketa usluga. Svaki paket usluga ima svoju cenu (od 50 do 1000 dolara). Takođe svaki od paketa ima i procenjenu zaradu koju donosi klijentu koji ga koristi.

Sadržina paketa su platforme, sajtovi, grupe, firme, agencije i drugi koji klijentu omogućavaju posao, zaradu ili dodatan prihod koji varira od 200 do 3000 dolara mesečno.

Zadatak marketing tima je promovisanje usluga agencije (paketa).

Naš marketing tim koristi drugačiji sistem merila angažovanja i volje saradnika za radom i napredovanjem.

Ne želimo u svom timu zadržavati nezainteresovane osobe, kao i one što ne žele da se angažuju.

Takođe u toku saradnje odbacujemo mnoge koji svoje zadatke obave površno ili bez truda.

Naši zahtevi i zadaci nisu teški, ne oduzimaju puno vremena i svako bez problema može obaviti dnevnu normu.

Kolegijalnost i tolerancija u našem timu je na maksimumu.

Spremni smo da Vam pomognemo u svakom trenutku 24 časa na dan.

Otvoreni smo za sve Vaše predloge, dopune i primedbe, čak to i vrednujemo.

Takođe, bez problema Vam možemo odložiti ili ukloniti zadatak (obavezu) u toku saradnje usled Vaše sprečenosti.

U saradnji sa nama nema straha od nadređenog i reakcija drugih jer je nama na prvom mestu da se svi osećaju prijatno.

Svakom saradniku bez obzira na poziciju ili status, obavezan je probni period od 20-60 dana.

Za vreme probnog perioda je cilj ustanoviti ko od saradnika može izvršavati zadatke uspešno, a ko ne.

Za vreme probnog perioda saradnik zadatke ne izvršava besplatno.

Nakon isteka probnog perioda saradnik bira da li nastavlja saradnju ili odustaje od iste.

 

Prihvatanje saradnje

Za vreme probnog perioda saradnik je nagrađivan isključivo procentom od prodaje usluge , od osoba koje su došle preko njegovog linka. Naš sistem i instrukcije su napravljene tako da ne može doći do neuspelog marketinga, te će tako svako ko bude koristio naše instrukcije na uspešan način zaraditi minimum 250 evra mesečno bez bonusa, dodatnih zadataka, poena i drugih nagrada koje mogu zaradu uvećati za preko 50%.

Nakon probnog perioda kada se naš tim uveri da je saradnik zaista spreman i sposoban za saradnju, te da nije lažirao podatke prilikom konkursa, saradnik će biti primljen potpuno gde sledi potpisivanje ugovora.

Saradnik može nastaviti zarađivati tako što neće potpisati ugovor, već će postati naš klijent potpuno besplatno (ukoliko smo zadovoljni njegovim angažovanjem).

Detaljni opisi i karakteristike obe solucije saradnik dobija kada mu istekne probni period.

Nakon probnog perioda saradnik ima mesečnu fiksnu platu od 50 do 500 dolara u zavisnosti od njegove pozicije i obaveza, i uz fiksnu platu ima i procenat kao do tada. Što njegovu zaradu čini dosta većom..

Na tabeli iznad prikazano je 6 paketa naše agencije kao i 7 pozicija marketing tima.

Ispod svakog paketa sa leve strane se nalazi procenat koji se dodeljuje po dovedenom klijentu, dok je sa desne strane zarada (procenat pretvoren u novac).

Ukoliko Promoter svojim reklamiranjem privuče pažnju osobama koje pregledaju njegovu reklamu on dobija 15% po osobi koja se odluči na kupovinu paketa, dok Premium Promoter dobija 20%.

Ukoliko Supervisor svojim reklamiranjem privuče pažnju osobama koje pregledaju njegovu reklamu on dobija 15% po osobi koja se odluči na kupovinu paketa, dok Premium Supervisor dobija 20%.

Supervisor vodi grupu od 5-50 promotera, gde on dobija po 5% od svakog promotera po svakom dovedenom klijentu.

Koordinator svojim reklamiranjem dobija 20% od svakog klijenta, takođe on dobija po 3% od svakog dovedenog klijenta računajući sve aktivne promotere.

Marketing menadžer rukovodi celim marketing timom i on od svakog dovedenog klijenta računajući sve aktivne promotere dobija po 4%.

PROBNI PERIOD

Phoning client

Sve aktivnosti članova marketing tima obavljaju se od kuće preko računara ili mobilnog telefona. Preporučljivo je da se obavlja preko računara.

Promovisanje usluga agencije obavlja se preko Facebook, Instagram, TikTok, Youtube, sajtovi za oglase i drugi sajtovi.

Za vreme probnog perioda saradnik je plaćen po iznad istaknutoj tabeli. Saradnik treba da prati naše instrukcije i marketing je zagarantovano uspešan.

Probni period može da traje 20 dana, što je minimalno, dok može trajati i 60 dana što je maksimalno.

Ukoliko saradnik zadovoljava potrebe i postiže odlične rezultate biće potpuno primljen po isteku od 20 dana, dok ukoliko naš tim idalje posmatra i analizira njegovo angažovanje može proteći i više od 20 dana.

Način saradnje nije mrežni marketing, niti isključivo dovođenje članova koji bi dovodili nove članove ili bilo kakva zloupotreba, prevara ili slično. Reč je o isključivo marketing timu kome je potrebno određeno vreme da stekne poverenje u saradnika.

BONUSI, NAGRADE, POSEBNI ZADACI I POENI

Pored standardne plate, angažovanja na procenat postoje i bonusi, nagrade i poeni.

Bonus se aktivira svakih 45 dana i važi samo za one koji su tih 45 dana bili aktivni.

Svako od promotera, supervisora i drugih aktivnih u marketing timu dobija link sa formularom koji prosleđuje osobi koja je zainteresovana da postane klijent. Kada osoba popuni formular, on popunjen stiže do agenta sa napomenom ko je prosledio formular (automatski). Agent potencijalnom klijentu (osobi) prezentuje usluge agencije, nakon čega se isti odlučuje na kupovinu ili se odluči da nije zainteresovan. 

Preko 70% osoba koje se jave agentu postanu klijenti.

Postoje osobe koje preskoče formular i javljanje profilu (promoteru), već direktno potraže sajt i apliciraju preko sajta. Nakon toga naš tim u razgovoru sa potencijalnim klijentom pokušava da dobije tačnu informaciju preko kojeg profila i gde je isti saznao za nas. Samim tim, promoteri se dele u grupe koje vode supervisori, grupe dobijaju određene oblasti na balkanu gde reklamiraju. Što znači, ako je oblast promotera severnobački okrug i potencijalni klijent je iz severnobačkog okruga, dodeljuje se tom promoteru procenat.

Ukoliko naš tim ne uspe da dobije informaciju ili da sazna gde je klijent video reklamu procenat od njegove kupovine usluge se stavlja u bonus. Isto tako u bonus ide procenat od svake kupovine bilo koje usluge. Bonus se deli svakom aktivnom promoteru jednako, nakon 45 dana. Tačan procenat koji se dodaje u bonus biće objavljen naknadno, i nalaziće se u promoter task panelu.

Takođe postoje i nagrade za TOP 3 promotera, gde se dele novčane nagrade od 10 do 100 dolara po osobi. Postoje i druge nagrade u vidu poklona i mnoge druge.

Promoterski Poeni (PP) se dodeljuju promoteru koji u toku dana promovisanjem i angažovanjem dovede 2 ili više klijenta agenciji. U prevodu, ukoliko u tom danu kupovinu izvrše 2 ili više osoba koje je taj promoter doveo. 

Vrednost jednog poena je $3. Poeni se dobijaju i ukoliko promoter u 2 ili više dana dovede klijente koji bez pauze svakodnevno kupuju usluge. 

Tabela sa poenima i detaljno objašnjenje kako se oni dobijaju se nalazi u Promoter Task Panel kada se dobije nalog za promotera.

Pored standardnih aktivnosti promoteri imaju poseban sajt sa kojeg preuzimaju zadatke koji se objavljuju po potrebi. Promoteri su za te zadatke plaćeni fiksno u zavisnosti od zadatka.