O nama

Svakodnevno preko medija imate mogućnost da čujete ili pročitate nešto o internet zaradi, frilenserima, poslu preko interneta, rad od kuće i ostale svima poznate pojmove koje su vezane za zarađivanje preko interneta. Posao naše agencije je da svakom pojedincu omogući bezbedan i siguran kurs zarade od kuće. Naš kurs zasnovan je na paketima usluga kao i kod svih agencija ovakvog tipa. Svaki paket se sastoji od nekoliko ili jedne platforme koje Vam donose prihod. Posao preko platformi može raditi svako bez obzira na starost, pol, iskustvo i ne zahteva specifičnu opremu za rad. Posao koji preko našeg konsaltinga dobijete možete raditi preko Vašeg android ili apple telefona, računara ili lap topa. Za ostale detalje informišite se u nastavku.

Phoning client
KAKO SE POSTAJE NAŠ KLIJENT?

Naš klijent postajete tako što kontaktirate našeg agenta ili informacionog koordinatora od kojeg preuzimate upute i osnovne informacije. Nakon prepiske sa našim zaposlenim dobijate tabelu sa paketima koje mi nudimo. Pre odabira paketa poželjno je da pročitate naš pravilnik i upoznate se sa Vašim pravima u toku saradnje sa nama. Od ponuđenih 12 paketa Vi birate jedan koji Vam ostaje do sledećeg update-a - što znači da paket ne možete menjati pre istog ili do datuma navedenom u ugovoru po pozivu.

Business team consultant working with new startup growth project plan and discussion analyzing for
KAKAV JE TOK POČETKA SARADNJE SA NAMA?

Kada odaberete paket preuzimate fotografiju sa uplatnicom i brojem računa naše kompanije. Na isti navedeni račun uplaćujete iznos naveden u cenovniku i uplaćujete željeni paket. Rok kontaktiranja našeg agenta od uplate je 7 dana. Čim budete evidentirani i prođe proces Vašeg pristupa saradnji dobijate paket koji ste kupili. Preuzimate informacije i instrukcije sa paketa i započinjete posao i zaradu. U roku od 5 dana imate mogućnost da besplatno dobijete našeg asistenta koji Vam asistira pri početku ili menadžera pri početku obavljanja zadataka sa platformi.