Zadaci i dodatne instrukcije za TikTok

Ukoliko niste završili standardnu pripremu za početak promovisanja – www.costrategist.rs/priprema-za-saradnju

  • Svakodnevno zapratite 150 TikTok profila sa svih Vaših TikTok marketing profila. Zapraćujte iz dva dela sa pauzom od 15 minuta (75×2).
  • U biografiju profila unesite link preko kojeg će potencijalni klijenti popuniti formular (Promoter Link).
  • Dodajte Vaš instagram nalog na TikTok-u klikom na Edit Profile.
  • Ukoliko Vam stigne poruka na Vaš profil nakon postavljenog oglasa (zahtev za poruku) – Vi otvarate poruku i šaljete poruku “Srdačan pozdrav. Drago nam je što ste nam se javili. Molimo Vas da uđete na naš sajt putem ispod poslatog linka i popunite formular kako bi Vas agent kontaktirao i upoznao Vas sa svim elementima zarade od kuće koju pruža naša agencija.” I nakon toga potencijalnom klijentu šaljete PROMOTER LINK koji ste dobili od koordinatora.
  • Ukoliko Vam neko komentariše reklamu sa pitanjem ili tekstom da je zainteresovan, informišete ga u komentaru isto kao u privatnoj poruci (bez javite se privatnom porukom ili slično).
  • Ukoliko neko koristi priliku usled neinformisovanosti da vređa u komentarima ili slično, tu osobu blokirajte, komentar obrišite. Dosta ljudi koji nikada nisu radili preko interneta ili slično imaju mržnju prema ljudima koji zarađuju i ne veruju u to, samim tim negativno komentarišu šta god da vide.

TikTok dnevni zadaci

Svakodnevno je potrebno objaviti po 6 promotivnih materijala (slika/video) na TikTok sa svakog profila. Obavezno je koristiti hashtag koji preuzimate od supervisora ili preko liste u Promoter Task Panelu. Hashtag mora biti vezan za Vašu ciljnu grupu.

U opis objave na TikTok-u stavljate “Kontaktirajte nas i saznajte kako da zaradite od kuće potpuno bezbedno! Sarađujte sa registrovanom i proverenom agencijom! [LINK]”. U deo gde piše [LINK] unosite Vaš PROMOTER LINK.

Pored toga u svaku objavu u komentar napišite “Ukoliko želite više informacija pošaljite nam poruku”.