Zadaci i dodatne instrukcije za Instagram

Ukoliko niste završili standardnu pripremu za početak promovisanja – www.costrategist.rs/priprema-za-saradnju

  • Svakodnevno pošaljite 30 zahteva za praćenje (10×3 u razmaku od 15 minuta).
  • Svakodnevno objavite po tri promotivne fotografije ili snimka.
  • Svakodnevno okačite dva storija koristeći promotivne fotografije ili snimke.
  • U biografiju profila postavite “Zarađujte od kuće! Sve što treba jeste da popunite formular sa linka – [LINK]”, kao link unosite Vaš PROMOTER LINK.
  • Podesite Vaš instagram nalog da bude poslovan nalog u podešavanjima. Kao delatnost postavite Marketing, ostale podatke i mejl unesite po želji.
  • Ukoliko Vam stigne poruka na Vaš profil nakon postavljene objave (zahtev za poruku) – Vi otvarate poruku i šaljete poruku “Srdačan pozdrav. Drago nam je što ste nam se javili. Molimo Vas da uđete na naš sajt putem ispod poslatog linka i popunite formular kako bi Vas agent kontaktirao i upoznao Vas sa svim elementima zarade od kuće koju pruža naša agencija.” I nakon toga potencijalnom klijentu šaljete PROMOTER LINK koji ste dobili od koordinatora.
  • Ukoliko Vam neko komentariše objavu sa pitanjem ili tekstom da je zainteresovan, informišete ga u komentaru isto kao u privatnoj poruci (bez javite se privatnom porukom ili slično).
  • Ukoliko neko koristi priliku usled neinformisovanosti da vređa u komentarima ili slično, tu osobu blokirajte, komentar obrišite. Dosta ljudi koji nikada nisu radili preko interneta ili slično imaju mržnju prema ljudima koji zarađuju i ne veruju u to, samim tim negativno komentarišu šta god da vide.
  • Zapratite svakoga ko Vam lajkuje objavu.

Instagram dnevni zadaci

Zadatak uzajamna reklama obavljate kada Vaš profil sakupi 200 pratilaca.


Kontaktirajte aktivne instagram profile koji imaju približno pratilaca kao Vi i ponudite im uzajamnu reklamu. Ukoliko imate manje od 300 pratilaca – profili koje kontaktirate ne smeju imati više od 300 pratilaca.

Tabela sa granicama:
0-300
301-2000
2001-5000
5001-10.000
10.001-50.000
50.001-500.000


Uzajamna reklama znači da ćete Vi reklamirati profil kojem ste se javili i da će on Vas. Materijal za uzajamnu reklamu dobijate od Vašeg supervisor-a.

Uzajamna reklama se sastoji od post-a i storija sa slikom ili snimkom koji će pregledače podstaći da zaprate profil koji se reklamira. Obavezno je koristiti tag (@profil).

Svakodnevno trebate postaviti po 3 posta i 2 storija sa promotivnom slikom ili snimkom.

Svakodnevno zapratite 30 osoba sa vremenskim razmakom da ne dođe do suspendovanja naloga.

Možete više osoba zapraćivati ukoliko želite, to doprinosi Vama i Vašem napredovanju.